Olasz-Magyar szótár

/

Magyar-Olasz szótár

Olasz-Magyar szótár – 53 166 jelentéspár, kifejezés és példamondat

A DictZone olasz-magyar szótár több mint 50 000 jelentéspárral, példamondattal és szinonimával rendelkezik, s az egyik legtöbbet használt olasz szótár a magyar nyelvű felhasználók között.

Ha olasz nyelvet tanulsz vagy szeretnéd jobban megérteni ezt a lenyűgöző nyelvet, akkor jó helyen jársz. Az online szótárunk interaktív és izgalmas módon segít felfedezni az olasz nyelvet. Ez a bevezető bemutatja, hogyan használhatod ki a szótárat a nyelvi készségeid fejlesztésére.

Hogyan működik a DictZone olasz-magyar szótár?

Az oldal tetején látható keresőmezőbe kell beleírnod a téged érdeklő szót, ahol már a gépelés közben látod a szótár által felajánlott kifejezéseket. A mellettük lévő IT vagy HU ikon jelzi, hogy milyen nyelven érhető el találat.

A keresési irány váltását a keresőmező előtti gomb megnyomásával tudod elvégezni. Bár a szótár igyekszik találatokat adni az ellenkező magyar olasz irányba is, de a pontosabb találatokért javasoljuk keresés esetén a megfelelő irányt kiválasztani.

A találatokat szófajok szerint csoportosítottuk, és a sor végén ha van róla adatunk jelöljük az adott jelentéspár fordítási gyakoriságát is.

Egyben olasz-magyar fordító is

Írd be az olasz mondatot, amit fordítani szeretnél és megjelenik a magyar fordítása.

Nemcsak kezdő nyelvtanulóknak

Szótárunkat mindenki számára elérhetővé tettük, a kezdőktől az haladó nyelvtanulókig. Akár most ismerkedsz az olasz nyelvvel, akár már rendelkezel jó nyelvismerettel, biztosan hasznosnak találod az eszközünket. A kiterjedt szó- és kifejezésgyűjteményünk segít bővíteni a szókincsed és jobban megérteni az olasz nyelvet.

Kiejtési segédlet

Szótárunk egyik különleges jellemzője az olasz szavak kiejtésének meghallgatási lehetősége. Csak kattints a hangszóró ikonra egy szó mellett, és meghallgathatod az olasz vagy magyar kiejtést a szót vagy kifejezést. Ez a funkció különösen hasznos a kiejtés tökéletesítéséhez és az olasz nyelv hangjának autentikus megismeréséhez.

Szókincs bővítése

Szótárunk segítségével felfedezheted az olasz nyelv szókincsét. Kereshetsz specifikus szavakat vagy közönséges kifejezéseket. Emellett lehetőséget biztosítunk a kétirányú keresésre is: olaszról magyarra és magyarról olaszra.

Felhasználói hozzájárulások

Szeretjük támogatni a nyelvek tanulását és hiszünk az ismeretek megosztásában. Örömmel fogadjuk a felhasználói hozzájárulásokat. Ha van javaslatod, javításra vagy új szóra, amit hozzá szeretnél adni a szótárunkhoz, bátorítunk, hogy küldd el nekünk. Együtt még teljesebb és hasznosabb forrást hozhatunk létre az olasz nyelv kedvelői számára.

Ismeretek bővítése és szórakozás

Miért is várakoznál tovább? Kezdd el felfedezni online olasz-magyar szótárunkat, és indulj el az izgalmas olasz nyelv világában. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk elérni nyelvi céljaid és tökéletesíteni nyelvi készségeid. Jó tanulást kívánunk!


Forrás: Jómagam szótár
Licenc: GPL2
készítették: Tóth Csaba, Jómagam

DictZoneDictZone SzótárOnline szótárak
Legelo 33.Koka,HU2243