Italiensk-Ungersk ordbok

/

Ungersk-Italiensk ordbok

Italiensk-Ungersk ordbok – 53 166 betydelsepar, fraser och exempelmeningar

DictZone italiensk-ungersk ordbok har över 50 000 betydelsepar, exempelmeningar och synonymer och är en av de mest använda italienska ordböckerna bland ungersktalande användare.

Om du studerar italienska eller vill förstå detta fantastiska språk bättre, är du på rätt plats. Vår online-ordbok hjälper dig interaktivt och spännande att utforska det italienska språket. Denna introduktion visar hur du kan använda ordboken för att utveckla dina språkfärdigheter.

Hur fungerar DictZone italiensk-ungersk ordbok?

Skriv det ord som intresserar dig i sökfältet högst upp på sidan, där du redan ser de uttryck som ordboken föreslår medan du skriver. Ikonen IT eller HU bredvid dem indikerar på vilket språk översättningen är tillgänglig.

Du kan ändra sökriktningen genom att trycka på knappen framför sökfältet. Även om ordboken försöker ge resultat i motsatt riktning, rekommenderar vi att du väljer rätt riktning för mer exakta resultat.

Översättningarna är grupperade efter ordklass och om vi har information om det, markerar vi översättningsfrekvensen för det specifika betydelseparet.

Också en italiensk-ungersk översättare

Skriv in den italienska meningen du vill översätta, och den ungerska översättningen visas.

Inte bara för nybörjare

Vår ordbok är tillgänglig för alla, från nybörjare till avancerade språkstuderande. Oavsett om du just börjar lära dig italienska eller redan har goda språkkunskaper kommer du säkert att finna vår resurs användbar. Vår omfattande samling av ord och uttryck hjälper dig att utöka ditt ordförråd och förstå det italienska språket bättre.

Uttaletjänst:

En speciell funktion i vår ordbok är möjligheten att lyssna på uttalet av italienska ord. Klicka bara på högtalarikonen bredvid ett ord, och du kan höra uttalet av ordet eller frasen på italienska eller ungerska. Denna funktion är särskilt användbar för att förbättra uttalet och för att autentiskt lära känna ljudet av det italienska språket.

Utöka ditt ordförråd:

Med vår ordboks hjälp kan du utforska ordförrådet i det italienska språket. Du kan söka efter specifika ord eller vanliga fraser. Dessutom erbjuder vi möjlighet till ömsesidig sökning: från italienska till ungerska och vice versa.

Användarbidrag:

Vi stöder lärandet av språk och tror på att dela kunskap. Vi välkomnar gärna användarbidrag. Om du har förslag, korrigeringar eller nya ord att lägga till i vår ordbok uppmanar vi dig att skicka dem till oss. Tillsammans kan vi skapa en ännu mer omfattande och användbar resurs för älskare av det italienska språket.

Utöka dina kunskaper och ha kul:

Varför vänta längre? Börja utforska vår online italiensk-ungerska ordbok och dyk in i den spännande världen av det italienska språket. Vi finns här för att hjälpa dig att nå dina språkmål och förbättra dina språkkunskaper. Lycka till med studierna!


Källa: Jómagam lexikon
Licens: GPL2
Skapare: Tóth Csaba, Jómagam

DictZoneDictZone ordbokOnline ordböcker
Legelo 33.Koka,HU2243