Magyar-Olasz szótár

/

Olasz-Magyar szótár

Magyar-Olasz szótár – 53 175 jelentéspár, kifejezés és példamondat

A DictZone magyar-olasz szótár több mint 50 000 jelentéspárral, példamondattal és szinonimával rendelkezik, és az egyik legtöbbet használt olasz szótár a magyar nyelvű felhasználók között.

Ha olasz nyelvet tanulsz vagy szeretnéd jobban megérteni ezt a lenyűgöző nyelvet, akkor jó helyen jársz. Az online szótárunk interaktív és izgalmas módon segít felfedezni az olasz nyelvet. Ezt a bevezetést arra terveztük, hogy megmutassuk, hogyan használhatod a szótárat a nyelvi készségeid fejlesztésére.

Hogyan működik a DictZone magyar-olasz szótár?

Az oldal tetején látható keresőmezőbe kell beírnod az érdeklődő szót, ahol a gépelés közben láthatod a szótár által felajánlott kifejezéseket. A mellettük lévő IT vagy HU ikon jelzi, hogy milyen nyelven érhető el a találat.

A keresés irányát a keresőmező előtti gomb megnyomásával változtathatod meg. Bár a szótár igyekszik találatokat adni az ellenkező irányba is, javasoljuk, hogy pontosabb találatokért válassz megfelelő irányt a kereséshez.

A találatokat szófajok szerint csoportosítottuk, és a sor végén, ha adatunk van róla, jelöljük az adott jelentéspár fordítási gyakoriságát is.

Egyben magyar-olasz fordító is

Írd be a magyar mondatot, amit fordítani szeretnél, és megjelenik az olasz fordítása.

Nemcsak kezdő nyelvtanulóknak

A szótárunkat mindenki számára elérhetővé tettük, kezdőktől haladó nyelvtanulókig. Akár most ismerkedsz az olasz nyelvvel, akár már rendelkezel jó nyelvismerettel, biztosan hasznosnak találod az eszközünket. A kiterjedt szó- és kifejezésgyűjteményünk segít bővíteni a szókincsedet és jobban megérteni az olasz nyelvet.

Kiejtési segédlet

A szótárunk egyik különleges jellemzője a szavak kiejtésének meghallgatási lehetősége. Csak kattints a hangszóró ikonra egy szó mellett, és meghallgathatod az olasz vagy magyar kiejtést a szóról vagy kifejezésről. Ez a funkció különösen hasznos a kiejtés tökéletesítéséhez és az olasz nyelv hangjának autentikus megismeréséhez.

Szókincs bővítése

Szótárunk segítségével bővítheted az olasz nyelvi szókincsed. Kereshetsz specifikus szavakat vagy közönséges kifejezéseket. Emellett lehetőséget biztosítunk a kétirányú keresésre is: olaszról magyarra és fordítva.

Felhasználói hozzájárulások

Támogatjuk a nyelvek tanulását és hiszünk az ismeretek megosztásában. Örömmel fogadjuk a felhasználói hozzájárulásokat. Ha van javaslatod, javításra vagy új szóra, amit hozzá szeretnél adni a szótárunkhoz, bátorítunk, hogy küldd el nekünk. Együtt még teljesebb és hasznosabb forrást hozhatunk létre az olasz nyelv kedvelői számára.

Ismeretek bővítése és szórakozás

Miért várnál tovább? Kezdd el felfedezni az online magyar-olasz szótárunkat, és indulj el az izgalmas olasz nyelv világában. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk elérni nyelvi céljaidat és tökéletesíteni nyelvi készségeidet. Jó tanulást kívánunk!


Forrás: Jomagam Szótár
Licenc: GPL2
Készítették: Tóth Csaba, Jomagam

DictZoneDictZone SzótárOnline szótárak
Legelo 33.Koka,HU2243