Olasz-Angol szótár

/

Angol-Olasz szótár

Olasz-Angol szótár – 79 490 jelentéspár, kifejezés és példamondat

A DictZone olasz-angol szótár több mint 75 000 jelentéspárt, példamondatot és szinonimát tartalmaz, és az egyik legelterjedtebben használt angol szótár az olasz-angol beszélők körében.

Ha éppen angolt vagy olaszt tanulsz és jobban szeretnéd megérteni ezeket a lenyűgöző nyelveket, akkor jó helyen jársz. Online szótárunk interaktív és izgalmas módon segít felfedezni az olasz és angol nyelvet. Ez a bevezetés arra szolgál, hogy megmutassa, hogyan használhatod a szótárat a nyelvtudásod fejlesztésére.

Hogyan Működik a DictZone Olasz-Angol Szótár?

Érdeklődésedre számot tartó szót kell begépelned a lap tetején található keresőmezőbe, ahol gépelés közben láthatod a szótár által felajánlott javaslatokat. Az IT vagy EN ikon mellett jelzi, hogy milyen nyelven érhető el a fordítás.

A keresés irányát megváltoztathatod a keresőmező előtti gomb megnyomásával. Habár a szótár igyekszik eredményeket nyújtani az ellenkező irányból, angolról olaszra fordítás esetén, azt javasoljuk, hogy a pontosabb eredmények érdekében válassz megfelelő irányt.

A fordításokat szófajok szerint csoportosítjuk, és az sor végén, ha rendelkezünk adatokkal róla, megadjuk a fordítási gyakoriságot az adott jelentéspár esetében.

Ezenkívül egy Olasz-Angol Fordító is

Írd be az angol (vagy olasz) mondatot, amit fordítani szeretnél, és megjelenik a fordítás.

Nemcsak a Kezdő Nyelvtanulóknak

Szótárunkat mindenkinek elérhetővé tettük, a kezdőktől a haladó nyelvtanulókig. Legyél éppen ismerkedő az angol vagy olasz nyelvvel, vagy már rendelkezel jó nyelvtudással, hasznosnak találod majd a segédeszközünket. Kiterjedt szó- és kifejezésgyűjteményünk segít bővíteni a szókincsedet és jobban megérteni az angol vagy olasz nyelvet.

Kiejtési Útmutató:

Szótárunk egyik különleges jellemzője a szavak kiejtése. Meghallgathatod. Csak kattints a hangszóró ikonra egy szó vagy kifejezés mellett, és meghallgathatod az olasz vagy angol kiejtést a szó vagy kifejezés esetében. Ez a funkció különösen hasznos a kiejtés tökéletesítéséhez és az olasz vagy angol nyelv kiejtésének autentikus megértéséhez.

Szókincs Bővítése

Szótárunkkal bővítheted az olasz és angol nyelvi szókincsedet. Kereshetsz konkrét szavakat vagy gyakori kifejezéseket. Ezenkívül lehetőséget biztosítunk a kétirányú keresésre is: az olaszról az angolra és fordítva.

Felhasználói Hozzájárulások

Támogatjuk a nyelvtanulást és hiszünk a tudás megosztásában. Örömmel fogadjuk a felhasználói hozzájárulásokat. Ha javaslatod van javításra vagy új szavakat szeretnél hozzáadni a szótárunkhoz, bátorítunk, hogy küldd el nekünk. Együtt még teljesebb és hasznosabb forrást hozhatunk létre az olasz nyelv iránt érdeklődők számára.

Tudás Bővítése és Szórakozás

Miért várnál tovább? Kezdd el felfedezni online Olasz-Angol szótárunkat, és merülj el az olasz vagy angol nyelv izgalmas világában. Itt vagyunk, hogy segítsünk elérni nyelvi céljaidat és fejleszteni a nyelvtudásodat. Jó tanulást kívánunk!


Forrás: wiktionary
Licenc: Creative Commons BY-SA

DictZoneDictZone SzótárOnline szótárak
Legelo 33.Koka,HU2243