dicţionar Italian-Englez

/

dicţionar Englez-Italian

dicţionar Italian-Englez – Numărul perechilor (bucăti) 79.490

Dicționarul englez-italian DictZone conține peste 75.000 de perechi de sensuri, propoziții exemple și sinonime și este unul dintre cele mai utilizate dicționare de limba italiană printre utilizatorii care vorbesc engleză.

Dacă înveți italiana sau vrei să înțelegi mai bine această limbă fascinantă, te afli în locul potrivit. Dicționarul nostru online te ajută să explorezi limba italiană într-un mod interactiv și captivant. Această introducere este concepută pentru a-ți arăta cum poți utiliza dicționarul pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice.

Cum Funcționează Dicționarul Englez-Italian DictZone?

Trebuie să tastezi cuvântul de interes în câmpul de căutare de la partea de sus a paginii, unde vei vedea sugestiile oferite de dicționar pe măsură ce tastezi. Icoana IT sau EN lângă ele indică limba în care traducerea este disponibilă.

Poți schimba direcția căutării apăsând butonul din fața câmpului de căutare. Deși dicționarul încearcă să ofere rezultate în direcția opusă, de la engleză la italiană, recomandăm să selectezi direcția potrivită pentru rezultate mai precise.

Traducerile sunt grupate după părți de vorbire, iar la sfârșitul liniei, dacă avem date despre asta, indicăm frecvența de traducere pentru acea pereche de sensuri.

De asemenea, un Traducător Englez-Italian

Introdu propoziția în limba engleză (sau italiană) pe care dorești să o traduci, și traducerea în italiană va apărea.

Nu Doar pentru Cei Care Învață Limbi la Început

Am pus la dispoziție dicționarul nostru pentru toată lumea, de la începători la cei avansați în învățarea limbilor. Fie că abia acum începi să înveți limba italiană sau ai deja cunoștințe solide, vei găsi utilă unealta noastră. Colecția noastră extinsă de cuvinte și expresii te ajută să-ți mărești vocabularul și să înțelegi mai bine limba italiană.

Ghid de Pronunție:

Una dintre caracteristicile speciale ale dicționarului nostru este posibilitatea de a asculta pronunțarea cuvintelor. Trebuie doar să dai clic pe pictograma cu difuzor d lângă un cuvânt sau o expresie, și poți asculta pronunțarea în limba italiană sau engleză a cuvântului sau expresiei. Această funcție este deosebit de utilă pentru perfecționarea pronunțării și înțelegerea autentică a sunetului limbii italiene sau engleze.

Extinderea Vocabularului

Cu dicționarul nostru, poți să-ți mărești vocabularul în limbile italiana și engleză. Poți căuta cuvinte specifice sau expresii comune. În plus, oferim opțiunea pentru căutare bidirecțională: de la italiană la engleză și invers.

Contribuții ale Utilizatorilor

Noi susținem învățarea limbilor și credem în partajarea cunoștințelor. Așteptăm cu bucurie contribuțiile utilizatorilor. Dacă ai sugestii, corecții sau cuvinte noi de adăugat la dicționarul nostru, te încurajăm să ni le trimiți. Împreună, putem crea o resursă și mai cuprinzătoare și utilă pentru cei pasionați de limba italiană.

Extinderea Cunoștințelor și Distracție

De ce să mai aștepți? Începe să explorezi dicționarul nostru online englez-italian și să te scufunzi în lumea fascinantă a limbii italiene. Suntem aici pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele lingvistice și să-ți îmbunătățești abilitățile lingvistice. O învățare plăcută!


Sursă: wiktionary
Licență: Creative Commons BY-SA

DictZoneDicţionar DictZoneDicționare online
Legelo 33.Koka,HU2243