Italiensk-Engelsk ordbok

/

Engelsk-Italiensk ordbok

Italiensk-Engelsk ordbok – 79 490 betydelsepar, fraser och exempelmeningar

Den DictZone engelska-italienska ordboken har över 75 000 par av betydelser, exempelmeningar och synonymer, och är en av de mest använda italienska ordböckerna bland engelsktalande användare.

Om du lär dig italienska eller vill förstå detta fascinerande språk bättre, är du på rätt plats. Vår online-ordbok hjälper dig att utforska det italienska språket på ett interaktivt och spännande sätt. Denna introduktion är utformad för att visa dig hur du kan använda ordboken för att förbättra dina språkkunskaper.

Hur fungerar den engelska-italienska ordboken DictZone?

Du behöver skriva in det ord som intresserar dig i sökfältet högst upp på sidan, där du kan se förslag som erbjuds av ordboken när du skriver. Ikonen IT eller EN

Du kan ändra sökriktningen genom att trycka på knappen framför sökfältet. Även om ordboken försöker ge resultat åt motsatt håll från engelska till italienska rekommenderar vi att du väljer rätt riktning för mer exakta resultat.

Översättningarna är grupperade efter ordklasser, och i slutet av raden, om vi har data om det, indikerar vi översättningsfrekvensen för det betydparet.

Också en engelsk-italiensk översättare

Skriv in den engelska (eller italienska) meningen du vill översätta, och den italienska översättningen kommer att visas.

Inte bara för nybörjar språkelever

Vi har gjort vår ordbok tillgänglig för alla, från nybörjare till avancerade språkelever. Oavsett om du just börjar lära dig italienska eller redan har goda kunskaper, kommer du att finna vårt verktyg användbart. Vår omfattande samling av ord och uttryck hjälper dig att utöka ditt ordförråd och förstå det italienska språket bättre.

Pronunciationsguide:

En av de speciella funktionerna i vår ordbok är möjligheten att lyssna på uttal av ord. Klicka bara på högtalaren bredvid ett ord eller uttryck, och du kan lyssna på det italienska eller engelska uttalet av ordet eller uttrycket. Denna funktion är särskilt användbar för att förbättra uttalet och få en autentisk förståelse av ljudet i det italienska eller engelska språket.

Utöka ditt ordförråd

Med vår ordbok kan du utöka ditt ordförråd i de italienska och engelska språken. Du kan söka efter specifika ord eller vanliga uttryck. Dessutom erbjuder vi möjligheten till tvåvägssökning: från italienska till engelska och vice versa.

Användarbidrag

Vi stöder språkinlärning och tror på att dela kunskap. Vi välkomnar användarbidrag. Om du har förslag, korrigeringar eller nya ord att lägga till i vår ordbok uppmanar vi dig att skicka dem till oss. Tillsammans kan vi skapa en ännu mer omfattande och användbar resurs för italienskspråkiga entusiaster.

Utöka kunskapen och ha roligt

Varför vänta längre? Börja utforska vår online-engelsk-italienska ordbok och fördjupa dig i den spännande världen av det italienska språket. Vi är här för att hjälpa dig att nå dina språkmål och förbättra dina språkkunskaper. Lycka till med din inlärning!


Källa: wiktionary
Licens: Creative Commons BY-SA

DictZoneDictZone ordbokOnline ordböcker
Legelo 33.Koka,HU2243