Angol-Olasz szótár

/

Olasz-Angol szótár

Angol-Olasz szótár – 79 490 jelentéspár, kifejezés és példamondat

A DictZone angol-olasz szótár több mint 75 000 jelentéspárt, példamondatot és szinonimát tartalmaz, és az egyik legelterjedtebben használt olasz szótár az angolul beszélő felhasználók körében.

Ha éppen az olasz nyelvet tanulod vagy jobban szeretnéd megérteni ezt a lenyűgöző nyelvet, akkor jó helyen jársz. Online szótárunk segít felfedezni az olasz nyelvet interaktív és izgalmas módon. Ez a bevezetés arra szolgál, hogy megmutassa, hogyan használhatod a szótárt a nyelvtudásod fejlesztésére.

Hogyan Működik a DictZone Angol-Olasz Szótár?

A fordítandó szót gépeld be a lap tetején található keresőmezőbe, ahol gépelés közben láthatod a szótár által felajánlott javaslatokat. Az IT vagy EN ikon mellett jelzi, hogy milyen nyelven érhető el a fordítás.

A keresés irányát megváltoztathatod a keresőmező előtti gomb megnyomásával. Habár a szótár igyekszik javaslatokat adni az ellenkező irányból (olaszról-angolra), javasoljuk, hogy a pontosabb eredmények érdekében válassz megfelelő irányt.

A fordításokat szófaj szerint csoportosítjuk, és a sor végén, ha van adat, megadjuk a fordítási gyakoriságot az adott jelentéspár esetében.

Ezenkívül egy Angol-Olasz Fordító is

Írd be az angol mondatot, amit fordítani szeretnél, és megjelenik az olasz fordítás.

Nemcsak a Kezdő Nyelvtanulóknak

Szótárunkat mindenkinek elérhetővé tettük, a kezdőktől a haladó nyelvtanulókig. Akár most ismerkedsz az olasz nyelvvel, akár már rendelkezel jó nyelvtudással, hasznosnak találod majd a segédeszközünket. Kiterjedt szó- és kifejezésgyűjteményünk segít bővíteni a szókincsedet és jobban megérteni az olasz nyelvet.

Kiejtési Útmutató:

Szótárunk egyik különleges funkciója, hogy meghallgathatod a szavak kiejtését. Csak kattints a hangszóró ikonra egy szó vagy kifejezés mellett, és meghallgathatod az olasz vagy angol szó vagy kifejezés kiejtését. Ez a funkció különösen hasznos a kiejtés tökéletesítéséhez és az olasz nyelv kiejtésének autentikus megértéséhez.

Szókincs Bővítése

Szótárunkkal bővítheted az olasz nyelvi szókincsedet. Kereshetsz konkrét szavakat vagy gyakori kifejezéseket. Ezenkívül lehetőséget biztosítunk a kétirányú keresésre is: olaszról az angolra és fordítva.

Felhasználói Hozzájárulások

Támogatjuk a nyelvtanulást és hiszünk a tudás megosztásában. Örömmel fogadjuk a felhasználói hozzájárulásokat. Ha új szavakat, kifejezéseket vagy javítást küldenél be, bátorítunk, hogy küldd el nekünk. Együtt még teljesebb és hasznosabb forrást hozhatunk létre az olasz nyelv iránt érdeklődők számára.

Tudás Bővítése és Szórakozás

Miért várnál tovább? Kezdd el felfedezni online Angol-Olasz szótárunkat, és merülj el az olasz nyelv izgalmas világában. Itt vagyunk, hogy segítsünk elérni nyelvi céljaidat és fejleszteni a nyelvtudásodat. Jó tanulást kívánunk!


Forrás: wiktionary
Licenc: Creative Commons BY-SA

DictZoneDictZone SzótárOnline szótárak
Legelo 33.Koka,HU2243