Engelsk-Italiensk ordbok

/

Italiensk-Engelsk ordbok

Engelsk-Italiensk ordbok – 79 490 betydelsepar, fraser och exempelmeningar

DictZone anglo-italienska ordboken innehåller över 75 000 par av betydelser, exempelmeningar och synonymer och är en av de mest använda italienska ordböckerna bland engelsktalande användare.

Om du lär dig engelska eller vill förstå detta fascinerande språk bättre är du på rätt plats. Vår online-ordbok hjälper dig att utforska italienska språket på ett interaktivt och spännande sätt. Denna introduktion är avsedd att visa dig hur du kan använda ordboken för att förbättra dina språkkunskaper.

Hur fungerar DictZone Anglo-Italian Dictionary?

Du behöver skriva in det ord du är intresserad av i sökfältet högst upp på sidan, där du kan se förslag som erbjuds av ordboken medan du skriver. Symbolen IT eller EN bredvid dem indikerar vilket språk översättningen är tillgänglig på.

Du kan ändra sökriktningen genom att trycka på knappen framför sökfältet. Även om ordboken försöker ge resultat i motsatt riktning från engelska till italienska rekommenderar vi att du väljer rätt riktning för mer exakta resultat.

Översättningarna grupperas efter ordklasser, och i slutet av raden, om vi har data om det, anger vi översättningsfrekvensen för det paret av betydelser.

Också en Anglo-Italian Translator

Skriv in den engelska (eller italienska) meningen du vill översätta, och den italienska översättningen kommer att visas.

Inte bara för nybörjare i språkinlärning

Vi har gjort vår ordbok tillgänglig för alla, från nybörjare till avancerade språkinlärare. Oavsett om du just börjar lära dig italienska eller redan har goda kunskaper kommer du att finna vårt verktyg användbart. Vår omfattande samling av ord och uttryck hjälper dig att utöka ditt ordförråd och förstå italienska språket bättre.

Pronunciation Guide:

En av de särskilda funktionerna i vår ordbok är möjligheten att lyssna på uttal av ord. Klicka bara på högtalarikonen bredvid ett ord eller uttryck, och du kan lyssna på det italienska eller engelska uttalet av ordet eller uttrycket. Denna funktion är särskilt användbar för att förbättra uttalet och förstå ljudet av det italienska eller engelska språket autentiskt.

Utvidga ditt ordförråd

Med vår ordbok kan du utöka ditt italienska och engelska ordförråd. Du kan söka efter specifika ord eller vanliga uttryck. Dessutom erbjuder vi möjligheten till tvåvägsökning: från italienska till engelska och vice versa.

Användarbidrag

Vi stödjer språkinlärning och tror på kunskapsdelning. Vi välkomnar användarbidrag. Om du har förslag, korrigeringar eller nya ord att lägga till i vår ordbok uppmanar vi dig att skicka dem till oss. Tillsammans kan vi skapa en ännu mer omfattande och användbar resurs för entusiaster av italienska språket.

Utöka kunskapen och ha roligt

Varför vänta längre? Börja utforska vår online Anglo-Italian ordbok och fördjupa dig i den spännande världen av italienska språket. Vi finns här för att hjälpa dig att uppnå dina språkmål och förbättra dina språkkunskaper. Lycka till med lärandet!


Källa: wiktionary
Licens: Creative Commons BY-SA

DictZoneDictZone ordbokOnline ordböcker
Legelo 33.Koka,HU2243