dicţionar Englez-Italian

/

dicţionar Italian-Englez

dicţionar Englez-Italian – Numărul perechilor (bucăti) 79.490

Dicționarul DictZone englez-italian conține peste 75.000 de perechi de sensuri, propoziții exemplu și sinonime și este unul dintre cele mai folosite dicționare italiene printre utilizatorii de limbă engleză.

Dacă înveți limba italiană sau vrei să înțelegi mai bine această limbă fascinantă, ești în locul potrivit. Dicționarul nostru online te ajută să explorezi limba italiană într-un mod interactiv și captivant. Această introducere este concepută pentru a-ți arăta cum poți folosi dicționarul pentru a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice.

Cum Funcționează Dicționarul Englez-Italian DictZone?

Trebuie să tastezi cuvântul de interes în câmpul de căutare de la partea de sus a paginii, unde poți vedea sugestiile oferite de dicționar pe măsură ce tastezi. Pictograma IT sau EN de lângă ele indică limba în care este disponibilă traducerea.

Poți schimba direcția căutării apăsând butonul din fața câmpului de căutare. Cu toate că dicționarul încearcă să ofere rezultate în direcția opusă, de la engleză la italiană, recomandăm să selectezi direcția potrivită pentru rezultate mai precise.

Traducerile sunt grupate după părți de vorbire, iar la sfârșitul liniei, dacă avem date despre acest lucru, indicăm frecvența de traducere pentru acea pereche de sensuri.

De asemenea, un Traducător Englez-Italian

Introdu propoziția în engleză (sau italiană) pe care dorești să o traduci, iar traducerea în italiană va apărea.

Nu doar pentru Începători în Învățarea Limbilor

Am făcut dicționarul nostru disponibil pentru toată lumea, de la începători la cei care au cunoștințe avansate în limbi. Fie că ești la început de drum în învățarea limbii italiene sau ai deja cunoștințe bune, vei găsi utilă unealta noastră. Colecția noastră extinsă de cuvinte și expresii te ajută să-ți mărești vocabularul și să înțelegi mai bine limba italiană.

Ghid de Pronunție:

Una dintre caracteristicile speciale ale dicționarului nostru este capacitatea de a asculta pronunția cuvintelor. Doar dă clic pe pictograma difuzorului de lângă un cuvânt sau o expresie și poți asculta pronunția în italiană sau engleză a cuvântului sau expresiei. Această funcție este deosebit de utilă pentru perfecționarea pronunțării și înțelegerea autentică a sunetului limbii italiene sau engleze.

Extinde-ți Vocabularul

Cu dicționarul nostru, poți să-ți mărești vocabularul în limbile italiană și engleză. Poți căuta cuvinte specifice sau expresii comune. În plus, oferim opțiunea de căutare bidirecțională: de la italiană la engleză și invers.

Contribuții ale Utilizatorilor

Noi susținem învățarea limbilor și credem în partajarea cunoștințelor. Încurajăm contribuțiile utilizatorilor. Dacă ai sugestii, corecții sau cuvinte noi de adăugat în dicționarul nostru, te îndemnăm să ni le trimiți. Împreună, putem crea o resursă și mai cuprinzătoare și utilă pentru iubitorii limbii italiene.

Extindere a Cunoștințelor și Distracție

De ce să mai aștepți? Începe să explorezi dicționarul nostru online englez-italian și să te afunzi în lumea fascinantă a limbii italiene. Suntem aici pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele lingvistice și să-ți îmbunătățești abilitățile. Spor la învățat!


Sursă: wiktionary
Licență: Creative Commons BY-SA

DictZoneDicţionar DictZoneDicționare online
Legelo 33.Koka,HU2243