dicţionar Maghiar-Italian

/

dicţionar Italian-Maghiar

dicţionar Maghiar-Italian – Numărul perechilor (bucăti) 53.174

Dicționarul DictZone maghiaro-italian dispune de peste 50.000 de perechi de sensuri, exemple de propoziții și sinonime și este unul dintre cele mai utilizate dicționare italiene printre utilizatorii vorbitori de limba maghiară.

Dacă înveți limba italiană sau dorești să o înțelegi mai bine, ești în locul potrivit. Dicționarul nostru online te ajută să explorezi limba italiană într-un mod interactiv și captivant. Această introducere îți arată cum să profiți la maximum de dicționar pentru a-ți dezvolta abilitățile lingvistice.

Cum funcționează Dicționarul DictZone Maghiaro-Italian?

Trebuie să introduci cuvântul care te interesează în câmpul de căutare de la partea de sus a paginii, unde poți vedea sugestiile oferite de dicționar pe măsură ce tastezi. Icoana IT sau HU de lângă ele indică limba în care este disponibilă traducerea.

Poți schimba direcția căutării apăsând butonul din fața câmpului de căutare. Deși dicționarul încearcă să ofere rezultate în direcția opusă, de la italiană la maghiară, pentru rezultate mai precise, recomandăm să selectezi direcția potrivită în momentul căutării.

Traducerile sunt grupate după părți de vorbire, iar la sfârșitul liniei, dacă avem date, indicăm frecvența de traducere pentru acea pereche de sensuri.

De asemenea, un traducător Maghiaro-Italian

Introdu propoziția în limba maghiară pe care dorești să o traduci, și traducerea în limba italiană va apărea.

Nu numai pentru începătorii învățători de limbă

Am făcut dicționarul nostru disponibil pentru toată lumea, de la începători la cei avansați în învățarea limbii. Indiferent dacă abia acum începi să te familiarizezi cu limba italiană sau ai deja cunoștințe bune despre ea, vei găsi utilă unealta noastră. Colecția noastră extinsă de cuvinte și expresii te ajută să-ți extinzi vocabularul și să înțelegi mai bine limba italiană.

Ghid de Pronunție:

Una dintre caracteristicile speciale ale dicționarului nostru este posibilitatea de a asculta pronunția cuvintelor italiene. Doar dă clic pe icoana difuzorului lângă un cuvânt, și poți asculta pronunția italiană sau maghiară a cuvântului sau expresiei. Această funcție este în special utilă pentru perfecționarea pronunției și pentru a obține o înțelegere autentică a sunetului limbii italiene.

Extinderea Vocabularului:

Cu dicționarul nostru, poți explora vocabularul limbii italiene. Poți căuta cuvinte specifice sau expresii comune. În plus, oferim opțiunea de căutare bidirecțională: de la italiană la maghiară și de la maghiară la italiană.

Contribuții ale Utilizatorilor:

Ne place să sprijinim învățarea limbilor și credem în partajarea cunoștințelor. Suntem bucuroși să primim contribuții de la utilizatori. Dacă ai sugestii, corecții sau cuvinte noi de adăugat la dicționarul nostru, te încurajăm să ni le trimiți. Împreună putem crea o resursă și mai cuprinzătoare și mai utilă pentru iubitorii de limba italiană.

Extinderea Cunoștințelor și Distracția:

De ce să mai aștepți? Începe să explorezi dicționarul nostru online Maghiaro-Italian și intră în lumea captivantă a limbii italiene. Suntem aici pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele lingvistice și să îți îmbunătățești abilitățile de limbă. Învățare plăcută!


Sursă: Dicționarul Jomagam
Licență: GPL2
Realizat de: Tóth Csaba, Jomagam

DictZoneDicţionar DictZoneDicționare online
Legelo 33.Koka,HU2243