Ungersk-Italiensk ordbok

/

Italiensk-Ungersk ordbok

Ungersk-Italiensk ordbok – 53 174 betydelsepar, fraser och exempelmeningar

DictZone ungersk-italiensk ordbok har mer än 50 000 par av betydelser, exempelmeningar och synonymer, och är en av de mest använda italienska ordböckerna bland ungersktalande användare.

Om du lär dig italienska eller vill förstå detta fascinerande språk bättre, är du på rätt plats. Vår online-ordbok hjälper dig utforska det italienska språket på ett interaktivt och spännande sätt. Denna introduktion är utformad för att visa dig hur du kan använda ordboken för att förbättra dina språkkunskaper.

Hur fungerar DictZone ungersk-italiensk ordbok?

Du behöver skriva det intresserande ordet i sökfältet högst upp på sidan, där du kan se förslag som erbjuds av ordboken medan du skriver. Ikonen IT eller HU bredvid dem indikerar språket på vilket översättningen är tillgänglig.

Du kan ändra riktningen på sökningen genom att trycka på knappen framför sökfältet. Medan ordboken försöker ge resultat i motsatt riktning från ungerska till italienska, rekommenderar vi att du väljer rätt riktning för mer exakta resultat.

Översättningarna är grupperade efter ordklass, och i slutet av raden, om vi har data om det, indikerar vi översättningsfrekvensen för det betydelseparet.

Också en ungersk-italiensk översättare

Mata in den ungerska meningen du vill översätta, och den italienska översättningen kommer att visas.

Inte bara för nybörjare i språkinlärning

Vi har gjort vår ordbok tillgänglig för alla, från nybörjare till avancerade språkinlärare. Oavsett om du just börjar lära dig italienska eller redan har goda kunskaper i det, kommer du att finna vårt verktyg användbart. Vår omfattande samling av ord och uttryck hjälper dig att utöka ditt ordförråd och förstå det italienska språket bättre.

Uttaletjänst:

En av de speciella funktionerna i vår ordbok är möjligheten att lyssna på uttalet av ord. Klicka bara på högtalarikonen bredvid ett ord eller uttryck, och du kan lyssna på uttalet av ordet eller uttrycket på italienska eller ungerska. Denna funktion är särskilt användbar för att förbättra uttalet och för att autentiskt förstå ljudet av det italienska språket.

Utöka ditt ordförråd

Med vår ordbok kan du utöka ditt ordförråd i det italienska språket. Du kan söka efter specifika ord eller vanliga uttryck. Dessutom erbjuder vi möjligheten till tvåvägs sökning: från italienska till ungerska och vice versa.

Användarbidrag

Vi stöder språkinlärning och tror på att dela kunskap. Vi välkomnar användarbidrag. Om du har förslag, rättelser eller nya ord att lägga till i vår ordbok uppmanar vi dig att skicka dem till oss. Tillsammans kan vi skapa en ännu mer omfattande och användbar resurs för entusiaster av det italienska språket.

Utöka kunskapen och ha kul

Varför vänta längre? Börja utforska vår online ungersk-italienska ordbok och fördjupa dig i den spännande världen av det italienska språket. Vi är här för att hjälpa dig att nå dina språkmål och förbättra dina språkkunskaper. Lycka till med inlärningen!


Källa: Jomagam ordbok
Licens: GPL2
Skapad av: Tóth Csaba, Jomagam

DictZoneDictZone ordbokOnline ordböcker
Legelo 33.Koka,HU2243