dicţionar Francez-Maghiar

/

dicţionar Maghiar-Francez

dicţionar Francez-Maghiar – Numărul perechilor (bucăti) 162.590

Cu dicționarul vocal online DictZone francez-maghiar și maghiar-francez, cu siguranță vei găsi ceea ce cauți. Ești curios cu privire la sensul în franceză al unui cuvânt sau frază în maghiară? Ești în locul potrivit. Poți găsi asta în colecția de aproape 163.000 de cuvinte! În această descriere, îți vom arăta cum să folosești site-ul și te vom ajuta să navighezi printre numeroasele caracteristici suplimentare!

Cum funcționează dicționarul francez-maghiar DictZone?

Trebuie să introduci cuvântul care te interesează în câmpul de căutare de sus, unde poți vedea deja expresiile oferite de dicționar pe măsură ce scrii. Lângă ele, pictograma FR sau HU indică în ce limbă este disponibil rezultatul.

Făcând clic pe elementul care îți place te duce la pagina de date a cuvântului în franceză, unde poți vedea traducerile sale în maghiară. Rezultatele sunt grupate după părți de vorbire, iar la sfârșitul liniei, dacă avem date, indicăm și frecvența de traducere a perechii de sens dată.

Poți schimba direcția de căutare apăsând butonul din fața câmpului de căutare. Deși dicționarul încearcă să ofere rezultate și în direcția opusă, maghiară/franceză, pentru rezultate mai precise, recomandăm să selectezi direcția potrivită în timpul căutării.

La cuvinte, lângă semnificație, vei găsi o săgeată orientată în jos pe care poți da clic, făcând astfel să apară un meniu local, unde poți trimite o nouă înregistrare de sens, să o modifice pe cea existentă sau să o marchezi pentru ștergere.

Oricare opțiune ai alege, asigură-te să furnizezi expresia pe care o consideri corectă, să o explici pe scurt sau să adaugi un link către sursă și să introduci adresa ta de e-mail pentru a fi informat cu privire la rezultat!

Înaintea cuvintelor, vei vedea pictograme sonore la care poți da clic pentru a asculta pronunția elementului respectiv în franceză. Desigur, această pictogramă este disponibilă și înaintea cuvintelor în maghiară, astfel încât să poți asculta și pronunția maghiară. Această caracteristică este utilă dacă abia te familiarizezi cu limba maghiară.

Sub traducerea exactă, vei găsi și expresii conexe; aici am selectat fraze sau combinații de cuvinte legate de căutarea ta.

Caracteristici suplimentare ale traducătorului francez-maghiar

Traducătorul francez-maghiar are și multe caracteristici suplimentare. La sfârșitul paginii de date a fiecărui cuvânt, oferim linkuri către Căutarea Google, Wikipedia sau Wiktionary, unde automat apare expresia pe care o cauți ca rezultat.

Aceasta poate fi utilă atunci când vrei să cauți apariții ale unui cuvânt sau articolul Wikipedia corespunzător.

Pe partea dreaptă a paginii, vei găsi o bară laterală cu istoricul căutărilor tale în partea de sus. Mai ales când cauți texte mai lungi, ai putea uita sensul pe care l-ai căutat mai devreme. În astfel de cazuri, poți da pur și simplu clic pe istoricul dicționarului francez-maghiar, și traducerea va apărea din nou.

Mergeți în franceză!

Franceza este o limbă populară, și mulți oameni învață această limbă care nu este tocmai ușor de pronunțat.
Câteva dintre cuvintele sale au pătruns chiar și în limba maghiară (affér, allűr, croissant, déjà vu, randevú). Franceza este vorbită în multe părți ale lumii, și te poate ajuta să comunici.

Limba franceză ascunde multe lucruri interesante pentru tine.
Știai, de exemplu, că sinonimul pentru bicicletă în franceză este "la petite reine" sau "mica regină"?
Termenul provine de la prințesele Orange-Nassau, care, în tinerețea lor, ca fete olandeze, erau pasionate de ciclism. Mai târziu au devenit regine. Porecla pentru bicicletă provine dintr-un articol din 1898 din La France, când regina viitoare a vizitat Paris.

Încearcă să pronunți corect cuvintele!

Pentru cei care învață o limbă străină, DictZone oferă mai mult decât un dicționar online obișnuit sau un program de traducere. DictZone este disponibil în mai multe limbi (engleză, italiană, rusă, germană), fie că cauți resurse pentru auto-studiu sau vrei să traduci versurile pieselor tale preferate, articole sau să comunici cu cineva într-o limbă străină, DictZone îți permite să înveți, să-ți aprofundezi cunoștințele și să te distrezi toate în același timp.

Provocă-te pe tine însuți și bucură-te de experiențele lingvistice unice oferite de DictZone! Bienvenue!

Mulțumim lui Ernő Madarász pentru ajutorul său în îmbunătățirea dicționarului francez-maghiar-francez.

DictZoneDicţionar DictZoneDicționare online
Legelo 33.Koka,HU2243