dicţionar Maghiar-Francez

/

dicţionar Francez-Maghiar

dicţionar Maghiar-Francez – Numărul perechilor (bucăti) 162.591

Cu dicționarul vocal online DictZone maghiar-francez și francez-maghiar, cu siguranță vei găsi ceea ce cauți. Ești curios cu privire la sensul în franceză al unui cuvânt sau frază în maghiară? Ești în locul potrivit. Aici poți găsi în colecția de aproape 163.000 de cuvinte! În această descriere, îți vom arăta cum să folosești site-ul și te vom ajuta să navighezi printre numeroasele caracteristici suplimentare!

Cum funcționează dicționarul maghiar-francez DictZone?

La partea de sus a paginii, trebuie să introduci cuvântul care te interesează în câmpul de căutare, unde poți vedea deja expresiile oferite de dicționar pe măsură ce scrii. Lângă ele, iconița FR sau HU indică în ce limbă este disponibil rezultatul.

Prin apăsarea elementului care îți place, vei ajunge la pagina de date a cuvântului în maghiară, unde vei putea vedea traducerile sale în franceză. Rezultatele sunt grupate după părți de vorbire, iar la sfârșitul liniei, dacă avem date, indicăm și frecvența traducerii perechii de sens.

Pentru a schimba direcția de căutare, apasă butonul din fața câmpului de căutare. Chiar dacă dicționarul încearcă să ofere rezultate și în direcția opusă, franceză/maghiară, pentru rezultate mai precise, recomandăm să selectezi direcția potrivită în timpul căutării.

La rezultate, lângă semnificație, pe partea dreaptă, prin apăsarea săgeții orientate în jos, vei vedea un meniu local, unde poți trimite un nou sens, să modifici pe cel existent sau să-l marchezi pentru ștergere.

Indiferent ce alegi, asigură-te că furnizezi expresia pe care o consideri corectă, explică-o pe scurt sau atașează sursa și introdu adresa ta de email pentru a fi informat despre rezultat!

Înaintea cuvintelor, vei găsi iconițe de sunet la care poți da clic pentru a asculta pronunția elementului în franceză și maghiară. Această funcție este utilă dacă abia te familiarizezi cu limba maghiară sau cu cea franceză.

Sub traducerea exactă, vei găsi și expresii conexe; aici am selectat fraze sau combinații de cuvinte legate de căutarea ta.

Caracteristici suplimentare ale traducătorului maghiar-francez

Traducătorul maghiar-francez are și multe caracteristici suplimentare. La sfârșitul paginii de date a fiecărui cuvânt, oferim linkuri către Căutarea Google, Wikipedia sau Wiktionary, unde automat apare expresia pe care o cauți ca rezultat.

Aceasta poate fi utilă atunci când vrei să cauți apariții ale unui cuvânt sau articolul Wikipedia corespunzător.

În partea dreaptă a paginii, vei găsi o bară laterală cu istoricul căutărilor tale în partea de sus. Mai ales când cauți texte mai lungi, ai putea uita sensul pe care l-ai căutat mai devreme. În astfel de cazuri, poți da pur și simplu clic pe istoricul dicționarului maghiar-francez și traducerea va apărea din nou.

Înainte cu franceza!

Franceza este o limbă populară, și mulți oameni învață această limbă care nu este tocmai ușor de pronunțat.
Câteva dintre cuvintele sale au pătruns chiar și în limba maghiară (affér, allűr, croissant, déjà vu, randevú). Franceza este vorbită în multe părți ale lumii, și te poate ajuta să comunici.

Limba franceză ascunde multe lucruri interesante pentru tine.
Știai, de exemplu, că sinonimul pentru bicicletă în franceză este "la petite reine" sau "mică regină"?
Termenul provine de la prințesele Orange-Nassau, care, în tinerețea lor, ca fete olandeze, erau pasionate de ciclism. Mai târziu au devenit regine. Porecla pentru bicicletă provine dintr-un articol din 1898 din La France, când regina viitoare a vizitat Paris.

Încearcă să pronunți corect cuvintele!

Pentru cei care învață o limbă străină, DictZone oferă mai mult decât un dicționar online obișnuit sau un program de traducere. DictZone este disponibil în mai multe limbi (engleză, italiană, rusă, germană), fie că cauți resurse pentru auto-studiu sau vrei să traduci versurile pieselor tale preferate, articole sau să comunici cu cineva într-o limbă străină, DictZone îți permite să înveți, să-ți aprofundezi cunoștințele și să te distrezi toate în același timp.

Provocă-te pe tine însuți și bucură-te de experiențele lingvistice unice oferite de DictZone! Bienvenue!

Mulțumim lui Ernő Madarász pentru ajutorul său în îmbunătățirea dicționarului maghiar-francez DictZone.

DictZoneDicţionar DictZoneDicționare online
Legelo 33.Koka,HU2243