dicţionar Englez-Francez

/

dicţionar Francez-Englez

dicţionar Englez-Francez – Numărul perechilor (bucăti) 109.233

Cu dicționarul vocal online DictZone engleză-franceză și franceză-engleză, cu siguranță vei găsi ceea ce cauți. Curios în privința sensului în franceză al unui cuvânt sau frază în engleză? Ești în locul potrivit. Poți găsi în colecția de aproape 100.000 de cuvinte! În această descriere, îți vom arăta cum să folosești site-ul și te vom ajuta să navighezi printre numeroasele caracteristici suplimentare!

Cum funcționează dicționarul englez-francez DictZone?

Trebuie să introduci cuvântul care te interesează în câmpul de căutare de sus, unde poți vedea deja expresiile oferite de dicționar pe măsură ce scrii. În dreapta lor, pictograma FR sau EN indică în ce limbă este disponibil rezultatul.

Apăsând pe elementul pe care îl dorești te duce la pagina de date a cuvântului, unde poți vedea traducerile sale. Rezultatele sunt grupate după părți de vorbire, iar la sfârșitul liniei, dacă avem date, indicăm și frecvența de traducere a perechii de sens dată.

Poți schimba direcția de căutare apăsând butonul din fața câmpului de căutare. Cu toate că dicționarul încearcă să ofere rezultate și în direcția opusă, franceză/engleză, pentru rezultate mai precise, recomandăm să selectezi direcția potrivită în timpul căutării.

Făcând clic pe pictogramele sonore în fața cuvintelor, poți asculta pronunția elementului respectiv în franceză și engleză. Această caracteristică este utilă în special dacă abia te familiarizezi cu limba engleză sau franceză.

Sub traducerea exactă, vei găsi expresii conexe; aici am selectat fraze sau combinații de cuvinte legate de căutarea ta.

Caracteristici suplimentare ale traducătorului englez-francez

Traducătorul englez-francez are și multe caracteristici suplimentare. La sfârșitul paginii de date a fiecărui cuvânt, oferim legături către Căutarea Google, Wikipedia sau Wiktionary, unde expresia pe care o cauți apare automat ca rezultat.

Aceasta poate fi utilă atunci când dorești să cauți apariții ale unui cuvânt sau articolul Wikipedia corespunzător.

Pe partea dreaptă a paginii, vei găsi o bară laterală cu istoricul căutărilor tale în partea de sus. Mai ales atunci când cauți texte mai lungi, poți uita sensul căutat anterior. În astfel de cazuri, poți da pur și simplu clic pe istoricul dicționarului englez-francez, iar traducerea va apărea din nou.

Încurajează Limba Franceză!

Limba franceză este foarte apreciată, iar mulți oameni învață această limbă care nu este tocmai ușor de pronunțat. Unele dintre cuvintele sale au ajuns chiar și în limba engleză (afacere, alură, croissant, déjà vu, rendezvous). Limba franceză este vorbită în multe părți ale lumii și te poate ajuta să comunici.

Limba franceză are multe aspecte interesante. Știai, de exemplu, că sinonimul pentru bicicletă în franceză este "la petite reine" sau "micuța regină"? Termenul provine de la prințesele Orange-Nassau, care, în calitate de tinere fete olandeze, erau pasionate de ciclism. Mai târziu, ele au devenit regine. Porecla pentru bicicletă provine dintr-un articol din 1898 din La France, când regina viitoare a vizitat Paris.

Încearcă să pronunți corect aceste cuvinte!

Pentru cei care învață o limbă străină, DictZone oferă mai mult decât un dicționar online obișnuit sau un program de traducere. DictZone este disponibil în mai multe limbi (spaniolă-engleză, italiană-engleză, rusă-engleză, germană-engleză). Fie că cauți resurse pentru auto-studiu sau vrei să traduci versurile pieselor tale preferate, articole sau să comunici cu cineva într-o limbă străină, DictZone îți permite să înveți, să-ți aprofundezi cunoștințele și să te distrezi în același timp.

Provocă-te și bucură-te de experiențele lingvistice unice oferite de DictZone! Bienvenue!

wiktionary / Creative Commons BY-SA
DictZoneDicţionar DictZoneDicționare online
Legelo 33.Koka,HU2243